Friday, April 29, 2011

What A Busy Month....

Assamualaikum....
Fuhh,ana rasa dah lame gilerr tak update blog ni,berhabuk kut,ermm,entahla..bizi ngan macam-macam hal....ermm...banyak sangat ana nak cite ni,tapi nanti cam karangan pulak,nanti dapat A+ baru tau,hehe(amiin)...
Sebut pasal bizi ni..rasa-rasa dah enam minggu ni hah tak bukak blog....ngan MTQ nye...alhamdulillah,dapat no 2,target negeri ni,tapi tak de rezeki,nak buat macam mana....(walaupun ade orang perli suara ana macam katak)....Bola Sepak MSSD...(asyik kalah je...T_T).....tapi dah berlalu..redha je la..

Dah lepas-lepas semua tu,masok la kite ke 'Minggu UKM'(untungla umah dekat),mula ana pergi yang F3 punye..kah3,teregelak ana kat belakang tengok diorang buat "Surat Cinta",keh3..pastu kene baca dpn orang ramai lak...kemudian,start la muhasabah diri untuk diorang....

Minggu setersunya kitaorang lak,lagi best...ngan cikgu Add Math yang terkenal dengan ayat...
Kekal Abbadi!!....YEYEYE..

tanyelah F5 mana-mana,mesti diorang akan gelak punye,keh3....
walauun beliau ajar EasyMath(yang dimana takleh pakai time pekse),tapi beliau sudah membakar semangat ana nak dapat A+ ni,azam ni..InsyaAllah...
Apa-pun..semua benda yang kita buat..mesti akan ade "effect" untuk kita...tak caya,cube la ye...
Wallahu A'lam...

Blogger templates