Sunday, April 4, 2010

Pantang Dicabar!!!

(maaf,tiada gambar untuk dipaparkan)


Eish,memang pantang kalau cite pasal Pertandinagn Kerjaya ni,orang tu(ehem2) tulis pasal Folio Kerjaya(ape brand),ni ana tulis pasal Kiosk Kerjaya,baru best,tak de la mengadap buku je,tak pun kertas,(jangan marah ye),kumpulan ana pun tiru orang tu,copy tahun lepas punye,ingatkan nak buat pasal doktor bedah ke,scientist ke,ni kne ikut taon lepas,bosan betul,pastu yang tak tahannya,suara latar yang digunakan dalam kerja kami,memang kelakar la,hahaha

Antum/antunna nak tahu apa kerjaya yang dipilih oleh kami,ermm,nak tau,tanye lah sendiri,kitaorang ni malas sikit nak cari maklumat,tapi kitorang rajin guna photoshop,cakap je ape,crop gambar,edit,power point,itu memang kesukaan kami,convert video,cakap je ape pasal technology ni,small matter je,tapi satu je masalah,malas nak menaip makluma......tak tau nape

Ni ahli kumpulan kitorng
1)Faris...kerja die,edit je,balik-balik edit,ape arr
2)Fateh@Pakteh....suka menaip,nasib baek ade die,kalau tak....Zzz
3)Farhan....cari maklumat tak silap ana,tapi bab ICT ni,malas nak cite,hebat!!
4)Amir Muzaffar...mamat mana lak ni,kerja die,bagi penerangan time pertandingan nanti,(jangan bagi hadis time pertandingan udah),hahaha

Tu je la luahan hati kitorang kat pelajar KUSISS ni,ermm,antum/antunn jangan sokong peserta Folio Kerjaya tau(terutama yang tulis kat Blog die tu),tak de lah,gurau je,moga-moga,kita diberikan kekuatan oleh Allah SWT untuk menempuh sebarang dugaan semasa pertandingan nanti...Amiin,doakan ye,moga-moga diberikan kejayaan semasa pertandingan nanti(asyik dapat no 2 je)

Wallahu A'lam

1 ulasan:

Sabri said...

heh, kitorang dulu no 2..
korang dpt no brape? :D

Blogger templates