Tuesday, 31 May 2011

Master Of Ceremony@M.C.....hehe

"Assalamualaikum....
 Fuhh..lame benor tak update blog ni hah...exam week pun dah berlalu,syukur...tapi yang tercuak-cuak ni...result la,sape tak cuak kalo dapat result,ermm,ntah la..ana dah la selalu tak masok kelas,ngan tak sempat nak studi nye..tengok je la hasilnya nanti....OK mahupun KO result ana..huhu

Selepas tamatnya Paper Science (favourite subject!!)...ape lagi,happy tak happy la diri ku ini...tapi terlupe lak,ade paper KKQ lepas tu,hehe...nasib baek la leh jawab,keh3....dan timbul satu bende yang memeng ditunggu bagi ana..iaitu HARI GURU!!

Dan seperti kebiasaannye...setiap F5 ade tugas masing-masing,dan diriku,huhu..kene jadi M.C.(Master of Ceremony) bersama Muin,diberi gelaran AMIN,hehe...kitaorang ade video khas lak,gempak lak tu,nanti ana upload la ye,lepas tu,masok bukan maen gempak lagi,hehe..macam superstar lak(bak kata orang tu)...

 "Den Somangat ni hah!!"
"Ko Jangan Nak Bongak!!"..hik3..

Hehe..Mesti antum teringat kata-kata ni kan??hehe..mungkin ramai rasa pelik camna ana leh pakai bahasa Minang kan?tol tak?hehe..semuanya bermula pabila den suke benar tengok Maharaja Lawak ni,lagi-lagi Nabil ni hah...fuhh,akibat terlalu taksub ngan die,ape lagi..terikut-ikut la ana dibuatnya..hehe....

Tapi memang puas hati la time Hari Guru yang kitaorang buat...seronok tak terkata cikgu-cikgu kitaorang,hehe..(itu yang membuatkan hati ana senaaaang je,^_^,keh3),sebabnye,tahun ni lah tahun last kitaorang kat sekolah ni,isk3...sedih la pulak,huhu....

Jadi,batch KUSISS seterusnye..korang buatlah lagi gempak ye untuk menggembirakan hati guru-guru korang,hehe....

Wallahu A'lam....

1 ulasan:

ainayuspi said...

btol3!!!!
amir..amir...lwk..heh~

Blogger templates