Monday, May 2, 2011

Hah...My favourite...Karamel...

Assalamualailkum.....
Wah..sejak kebekelangan ni...ana suka sangat tengok cite masak-masak kat TV,cite kat Astro 703,AFC(Asian Food Channel),entahla...tetibe dalam hati ana ni ade tepasang niat@cita-cita nak jadi seorng Chef,hehe...
Berbekalkan ilmu yang ada(macam realiti TV lak)...ana cuba la try masak desert yang takleh dilupakan kesedapan nye...hehe....ni antaranya gambar2 nye...

Terliur tak antum?hehe...kalo nk,
leh la tempah,sedap!!!

2 ulasan:

hotchock said...

wooooooo~~~ni mmg nk jd cheff ni???
bleh tahan...not bad..

Zirwa said...

Wowwww ;o awat tak habaqqq hang pandai buat caramel, haha boleh la post kat rumah tiap hari hahha

Blogger templates