Thursday, 16 December 2010

Totally Change!!

Ermm,baru-baru terjumpa kawan time sekolah rendah,banat orangnye,huhu,rindu gak sebab dah lame tak jumpe,sembang la sebentar...hehe,sembang punye sembang,sampai la kat satu diolag yang membuat hati ana happy(happy la sangat...T_T)

"Amir,ko sekolah mana sekarang??"
"Ermm,aq??sekolah agame je..hehe"

"Sekolah agame??hahaha,ko biar betul??ape taste sekolah agame??ko tengok la aq..sekolah ***,sekarang orang pandang sekolah top-top la..baek ko pindah sekolah Sains tu dulu,rugi je ko mintak SBP,tapi tak pindah"
"Takpe la,aq ni malas nak pindah-pindah sekolah,jaoh lak tu"

"Ikut ko la mir,klah,aq nak chow la...jage diri baek-baek ek"
"Ok,jumpe lagi ye~~"

Fuhh,memang pelek benar la kawan ana sorang ni,tak sangka boleh die cakap camtu,nak kata tak sekolah agama time sekolah rendah dulu memang sekolah die ni..eish3,ape la nak jadi??Ermm,memang benarlah kata-kata pujangga itu..."zaman dulu dengan sekarang memang laen"..moga-moga mereka yang kurang ilmu itu diberi Hidayah oleh Rabb-ku ini...
Wallahu A'lam

1 ulasan:

~nUr 'ainA yuSpi~ said...

kureng asem gle kwn ko!
kwn ak sume tabik kt bdak agme tw!
even dorg skola biase~
datz why i luv them!

Blogger templates