Thursday, March 29, 2012

Aku tunduk syukur pada yang Satu :)

❤• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ ❤•

Assalamualaikum~
Pehh,berhabuk kot blog ni,dengan komen dari unkown+unwisely guys kat chatbox,john la,lisa la,tak kenal pon,eish3,tak patut*baru sekarang nak tulis kat belog mir??alhamdulillah,result ana taklah sebagus pelajar di MRSM Tun Ghafar Baba tu,straight A plus kaw2 punya,tapi alhamdulillah,ana dikurniakan kudrat untuk mengambil result,akhirnya,berjaya ku ungkapkan kalimah ini...

sesibuk mana pon kite dengan persatuan~academic is still No 1..

Entah kapan sampai bila dari dulu lagi,orang asyik condem je yang ana tak boleh,so,i've proven it,alhamdulillah,syukran laka kepada ibu bapaku,sohabati,guru-guru,lajnah,dan mereka yang medoakan kejayaan insan ini,nanti ana balas balik ye,ok?yang kurang berjaya~SPM bukan semestinya penentu masa depan,cuma sekadar nak mendapatakan kos pilihan di U nanti,SPM kureng,tak semsetinya hidup kite pon kureng,never give up,rememeber that,janji,kita dah usaha!! Honestly,subjek bahasa ana kantoi~nak apply biasiswa memang susah sikit,tapi,kalo belajar kat tempatan apa salahnya??nanti bile buat master,baru gi overseas nanti,honeymoon sekali kat Jordan..^^
Lagi satu,lesen saya lulus~alhamdulillah....

Wallahu A'lam..

2 ulasan:

~ AINA YUSPI ~ said...

congrate kawan :")

sayainsanbiasa said...

err...honeymoon??hahahaha

Blogger templates