Thursday, 9 February 2012

Pesta Buku~gedung Ilmuku*tapi kena bayar la..^^

❤• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ ❤•


Assalamualaikum..
Wah,Isnin lepas gi pesta buku,setelah diajak berkali2 oleh mantan*miqdam..pegi la gak,pagi tu gi TS jap,jalan2 yang menyebabkan kakiku sakit,huhu..ingat terus gi PWTC,tapi takpe la,akram punya pasal...so,that evening tu gi la pesta buku yang akhi cakapkan tu..ramai benor,tapi,bosan sikit la..sebab dah petang..takpe la,Ilmu punya pasal..

طَلَبُ الْعِلْمِ فَرِيضَةٌ عَلَى كُلِّ مُسْلِمٍ
Menuntut ilmu adalah satu fardu yang wajib atas tiap-tiap seorang Islam~Ibnu Majah and the others

Tujuan nak pi pesta buku,nak cari buku hiwar bahasa Arab,tapi tak jumpa la,sedih betul la,huhu..takpe,la,pi Telaga Biru,then~time tu memang teruja betul la..jumpa Hafiz Hamidun!!,tengah lancarkan album Terapi Zikir die tu..hahaha,pastu ada Ustaz Zahazan!!,fuhh,memang berbayar la kepenatan ana time tu.hehe~seronok ma,mula2 malu gak nak bergambar ngan Hafiz ni,sebab ade banat kata hensem~hik3..macam2 la..takpe,ana beranikan diri gak nak amek gambar nih..then,time jumpa Ustaz Zahazan,mintak sign~peramah ustaz nih,macam2 kata perangsang die kasi..=D




sempat bergambar nih
ade orang kata macam kembar~kelakar la..*perasan je..

Huih~kenangan sampai bila2~hehe..InsyaAllah..
betul la firman Allah tu,
"Intansurullah hi yansurukum","Jika kita bantu Allah,Allah bantu kita",surah Muhammad..^^
Wallahu A'lam..



6 ulasan:

sayainsanbiasa said...

weh..gila matang muka ko...asal aq rasa tggi ko dah bertambah beberapa inci je(jeles ni :p)

~ AINA YUSPI ~ said...

btol tuh! asl cm tggi jep ?? =.='

Syabab Musafir Kasih..^^ said...

muka aq matured ke?kih3..
yela lin~housemaid 24-hours,ni la hasilnya..
I look tall?minum susu HL marigold bnyk kot,sbb tu faveret aq..tpi aq rse tnggi aq same je,hehe..lin~ko minum la susu sblom tido,aq ari2 buat tu la..lagi elok kalo cmpurkan susu ngan madu,tu minuman faveret Rasullah tau..hehe,try la ye..(nk jdi tinggi kan? :p)

~ AINA YUSPI ~ said...

eleh..poyo plak da dy lin..

sayainsanbiasa said...

aku dah minum dah...tak tinggi pon...tu namanya horman dah tak boleh nak tinggi...biarlahh..kecik tu comel..hahaha :D

Syabab Musafir Kasih..^^ said...

oke2,kecik itu comel,aq akui la*jngn prasan ye ukhti~:p

Blogger templates