Thursday, 26 January 2012

Berkorban tu ade hikmahnya..

Assalamualaikum..
Mungkin ramai pelik sebab tetibe ana off Fb kan?bukan sebab putus cinta ye,hik3..
So lets cer~camni,ade seorang banat yang come from nowhere..memang tak kenal pon,taktau la sekolah ke tak,add ana,jadi,ana ni kaki approve friends je,nak bersaing sape banyak friends kononye la..jadi,ana pon ter'approve' la banat nih..then,bile ana on9..fuhh,dalam sekelip mata,die akan chat ngan ana...dah la tak kenal,pastu tanya macam,makanan kgemaran pon nak tanya ke??~haih,pelik betul,hari2 tanya benda same je..
kejap je~

So,I made a decision...delete my lovely FB!!..kene berkorban,tapi bile pikir balik,hurm,kalo delete..abes la ilmu2 kat group2 faveret ana,ilmu perlu dikongsi kan...jadi,nasib baek la si Mark Zuckenberg*betuk ke yahudi die ni??xtau la. buat sesi  deactiavte...so~deactivate la jap..bagi hati ni elak dari sebarang kemungkinan,yup,kadang2 ana mudah tewas pada mainan syaitan,jadi,ana kne berkorban,we have to scarifies for our own goods,right?,ala,Para Anbiya' dulu boleh,nape kite takleh lak?walaupun takleh tiru 100%, sikit pon cukup memadai,...asif jiddan ek buatkan anda risau..tapi,maybe nak delete kot lepas ni...ade la munasab die..^^

Wallahu A'lam..

6 ulasan:

~ AINA YUSPI ~ said...

ouh sbb uh..ad pmnt ???XD

sayainsanbiasa said...

Alhamdulillah..Terbaiklah ko..

Admin~ said...

peminat??haha,ntah~stalker kot..mcm2 tau pasl aq..huhu,mlz benor nk lyn~mnyampah gak,sbb pkai 'saya awak"..geli sehh!!

sayainsanbiasa said...

hahaha...kutuk org...pahala kurg..eishh..ckp dpn2 laaa mir...

Admin~ said...

bkn kutuk la lin,aq x ckap pon pasal kburukan die,*ntah,ade ke?kalo ade tgor ek..masalahnye,aq x knal die la..aq ckap baek2 je ngan die,tpi hati aq ni laen mcm jdinya..tu aq x suke tu,huhu..lagipon,x prnh seumur idop aq,aq pkai saya awak ngan banat..huhu..tgor ksilapan ku ini..^^

~ AINA YUSPI ~ said...

geli gle mir !!! haha, mmg xptot dlyn, ak pon bnci org y xknali jejk fb ak,, mmg remove fren la, xpon ak xkn approve :) xbrmnat la nk knl2 ni..

Blogger templates